Az Interchange folytatja gyors terjeszkedését

Az Interchange folytatja gyors terjeszkedését

A világ vezető pénzváltó szolgáltatói között szereplő nemzetközi Interchange cégcsoport gyors terjeszkedése az elmúlt hónapokban is folytatódott.

Spanyolországban tavaly még csak Barcelonában, Madridban és Granadában voltunk jelen, az év elején azonban megnyílt az első malagai üzletünk is, amit hamarosan egy újabb fiók nyitása követett. A terjeszkedés az egyik legtöbb pénzváltót üzemeltető magyarországi cégcsoportnál is folytatódott, ahol idén két új üzletet nyitottunk Budapest belvárosában. Csehországban szintén két új üzlettel bővült a prágai hálózat, és nem kell sokat várni egy harmadik fiók megnyitására sem.

Terjeszkedésünk azonban nemcsak azokban az országokban folytatódott, melyek eddig is szerepeltek az Interchange térképén. Megnyitottuk első üzletünket Hollandiában, méghozzá Nyugat-Európa egyik legnagyobb designer outletjében, a McArthurGlen Designer Outlet-ben, Roermondban, amely város a német, holland és belga hármashatár közelében található.

Az Interchange COO vezetője Carl van Hauwe, így nyilatkozott a sikerekről:

„Nagyon mozgalmas hónapok állnak az egész csapat mögött, akik a pénzváltási szezon közepette emberfeletti erővel dolgoztak azért, hogy ilyen sok új üzletünk nyílhasson. A terjeszkedésre számos ötletünk van még és reméljük, hogy nemsokára újabb üzletnyitásokról számolhatunk be!”

Interchange terjeszkedés