Repülőtéri együttműködés

Repülőtéri együttműködés

Reptereken nyújtott pénzváltási tapasztalatunk, több mint 10 éves. Ma már évenként mintegy 700,000 ügyfelet szolgálunk ki 9 nemzetközi repülőtéren, főként Európában.

Az elmúlt időszak eredményes együttműködése során jó hírnévre tettünk szert a nemzetközi repülőtereken, partnereink megtapasztalták, hogy hatékonyak és eredményesek vagyunk pénzváltási és egyéb tevékenységeinkben.

Az évek során bizonyítottuk, hogy az adott helyen a helyi igényekre szabott megoldásainkkal dinamikus üzleti környezetben is meg tudunk felelni a változó kihívásoknak. Magánkézben lévő közepes méretű vállalkozásként, olyan innovatív és flexibilis megoldásokat nyújtunk, amelyek kielégítik partnereink, ügyfeleink igényeit.

Lokális üzleti stratégiánk kialakítását megelőzően, minden esetben aprólékos és teljeskörű piackutatást végzünk, beleértve a személyzeti, árképzési és marketing területet is, annak érdekében, hogy a mai kor kifinomult utazói igényeire is választ tudjunk adni.

Európában és az Egyesült Államokban is egyre több helyen vagyunk megtalálhatóak feltűnő, vibráló, letisztult megjelenésünkkel friss és innovatív megoldásokat nyújtva a reptereken.

Azon törekvésünk, hogy megfeleljünk a nemzetközi repterek elvárásainak és hosszútávú üzleti partnereikké váljunk, célt értek és boldogan fogadjuk a pozitív visszajelzéseket és a reptéri menedzsment által kibocsájtott ajánlóleveleket, melyek igazolják, hogy jó irányba haladunk.

“Megbízható üzleti partnernek tartjuk az Interchange-et. Munkatársaik jól képzettek és kimagasló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek, helyi menedzsmentjük támogató és elkötelezett.
Nagyon elégedettek vagyunk üzleteik kialakításával és megjelenésével, amelyek letisztultak és hívogatók.“

Senior Alelnök, Vienna Airport plc

“Az Interchange-t professzionális együttműködő partnernek tartjuk, a cég megfelelően, rugalmasan reagál az ügyfelek és a Budapest Airport igényeire.
2014-ben az Interchange elnyerte a “Leggyorsabban növekvő szolgáltató” díjat T2B érkezési oldalán található fiókjának kiemelkedő forgalmi növekedésével.
A társaságnak jól képzett munkatársai vannak és kiváló szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek.“

Kereskedelmi Igazgató, Budapest Airport Zrt.

“Az Interchange US minden szerződésben támasztott feltételnek megfelelően eleget tesz a kezdetek óta. Pénzügyi és jelentési kötelezettségeiket időben teljesítik, együttműködésük a koncesszios csoporttal kifogástalan.“

Concessions Contract Administrator, Orlando International Airport

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

  • Pénzváltás
  • Online pénzfoglalás
  • ATM szolgáltatás
  • Pénzátutalás
  • ÁFA visszatérítés
  • Egzotikus valutaváltás
  • Bankkártya elfogadás
  • Valuták széles választéka
Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange bővíti afrikai csapatát

Richard Malcolm, a Western Union korábbi, a dél, észak és az angolnyelvű nyugat-afrikai területekért felelős alelnöke, csatlakozott a dinamikusan növekvő afrikai Interchange csapatához. Richard páratlan tapasztalattal rendelkezik a világ leggyorsabban fejlődő kontinensén, ahova több, mint 30 millió külföldön élő afrikai több milliárd dollárt küld haza évente.  

Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange Western Union szolgáltatása már a nigériai postákon is elérhető

Az Interchange afrikai leányvállalata 2019. novemberében egy háromoldalú együttműködési megállapodást írt alá a Western Unionnal és a NIPOST-tal,  melynek keretén belül mostantól az Interchange alügynökeként Nigéria postahivatalaiban is elérhető lesz a Western Union szolgáltatás. A NIPOST közel ötezer munkatársa 1200 postafiókban szolgálja ki Nigéria több, mint kétszáz millió lakosát. Így bátran kijelenthetjük, hogy a NIPOST az ország egyik legnagyobb szolgáltatója. A Western Union a világ egyik vezető, határokon és valutákon átívelő pénzátutalási rendszere. Ezen a hatalmas hálózaton keresztül közel kétszáz… [Read More →]

Szolgáltatásaink

Hírek

Újabb üzlet Lengyelországban: Wroclaw

Nagyszerű hírek! Az Interchange vállalatcsoport 2019. október végén nyitotta meg legújabb lengyelországi fiókját Wroclaw legforgalmasabb utcájában az Oławska utcában , amely az óváros és Dominikańska bevásárlóközpont között található. További információk: https://interchange.eu/branch/wroclaw-olawska/

Szolgáltatásaink

Hírek

Az Interchange folytatja gyors terjeszkedését

A világ vezető pénzváltó szolgáltatói között szereplő nemzetközi Interchange cégcsoport gyors terjeszkedése az elmúlt hónapokban is folytatódott. Spanyolországban tavaly még csak Barcelonában, Madridban és Granadában voltunk jelen, az év elején azonban megnyílt az első malagai üzletünk is, amit hamarosan egy újabb fiók nyitása követett. A terjeszkedés az egyik legtöbb pénzváltót üzemeltető magyarországi cégcsoportnál is folytatódott, ahol idén két új üzletet nyitottunk Budapest belvárosában. Csehországban szintén két új üzlettel bővült a prágai hálózat, és nem kell sokat várni egy harmadik fiók… [Read More →]

Szolgáltatásaink

Hírek

A csehországi Interchange továbbra is gyűjti az adományokat a rászorulók számára

A prágai Vaclav Havel Repülőtéren lévő Interchange üzletekben elhelyezett perselyekben összegyűlt pénzadománnyal a cég továbbra is a hátrányos helyzetű gyermekeket segíti. Hálásak vagyunk ügyfeleinknek, hiszen a befolyt összeg évről évre folyamatosan növekszik!